JOAT Travel Reisadviezen
Reisadvies op maat, vernieuwend, veelzijdig

Majorleague sportreizen

Bent u een groot fan van de Amerikaanse sporten, altijd al eens de sfeer van een grote basketbal, honkbal, ijshockey of American football wedstrijd willen beleven? Ook maatreizen met 1 of meerdere sportevenementen ingebouwd zijn mogelijk.

Citytrip New York? En wilt u een basketbalwedstrijd van de Knicks, ijshockeywedstrijd van de Rangers of Islanders, baseball match van de Yankees of Mets of een American football partij zien van de Giants of Jets? Ik zoek alle mogelijkheden voor uw uit.

Eastcoast USA rondreis? En komt u in steden als New York, Boston, Philadelphia en Washington DC. 
Ik breng alle mogelijke sportevenementen gedurende uw reis in kaart waarbij er misschien wel voor gekozen wordt in New York een basketbalwedstrijd van de Knicks te bekijken en in Washington DC een honkbalwedstrijd van de Nationals. Voor beide evenementen worden alle vervoersmogelijkheden en eventuele parkeergelegenheden in kaart gebracht en geregeld. Ook kunt u uiteraard zelf de seating zone bepalen in de stadions.

Zelf niet zo thuis in de Amerikaanse sporten, maar wilt u dit wel graag een keer meemaken? Geen zorgen als groot fan en liefhebber ben ik geheel op de hoogte van zowel de populaire en betere teams van het moment, maar ook bijvoorbeeld onderlinge rivaliteit om zo een idee te kunnen geven wat er te wachten staat. 
Vragen: stel ze gerust en laat mij weten wat jij graag zou willen zien info@joattravel.nl